RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyhaug fikk ildsjelprisen

Terje Nyhaug i Hasle/Løren IL ble tirsdag hedret for sin mangeårige innsats for idretten.

Hasle/Løren: Under Osloidrettens prisseremoni i Rådhuset mottok Terje Nyhaug fra Hasle-Løren Idrettslag Ifs Ildsjelpris for 2004. Markedsdirektør Trygve Huus i If overrakte prisen på 15.000 kroner.
Nyhaug startet sin administrative "karriere" i Progress som juniorleder og trener for yngre i 1955. I 1959 ble ildsjelen trener og leder i Tigrene. Senere har Nyhaug hatt verv som trener, spillende trener og juniorformann i bandy, fotball og ishockey i Bestum, Skeid, Furuset, Jar og Kampørn.
Fra 1971 har Nyhaug vært knyttet til Hasle/Løren. I klubbens kamp for å få kunstisflate i 1976 og senere ishall, kunstgressbaner og flerbrukshall har Nyhaug vært helt sentral.
I 1986 ble prisvinneren leder i Hasle/Løren. Et verv han har har sittet med til for få uker siden. Nyhaug har også vært president i Ishockeyforbundet, medlem av diverse utvalg og komiteer i forbundet og ishockeykretsen. Han har også vært trener for ishockeylandslaget på senior- og juniornivå, samt kvinnelandslaget i rinkbandy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere