RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyheter står i kø

Mange har sikkert vært og er enda, i tvil om de skal kjøpe ny bil nå på tampen av året før avgiftsøkningen kommer på en rekke modeller, eller om de skal vente på nyheter som det blir mange av i løpet av 2007.

For nybilene vil nærmest stå i kø allerede fra tidlig på nyåret. Mitsubishi har for lengst varslet sin nye Outlander etter at de nå på slutten av året har kommet med enda en ny utgave av den store Pajero.

Opel er allerede i januar klar med sin nye Antara. VW kommer med Cross-utgaver av både Golf og Touran, og Golf kommer også i spare-/miljøutgaven Blue Motion som de nylig har presentert som Polo.

VW kommer også med en lillebror til sin store SUV Touareg - nemlig Tiguan.

Lancia har nylig proklamert at de vil inn på det norske markedet igjen.

Volvo kommer med sin nye coupé - C30 som har mange likhetstrekk, i alle fall i fronten - med S40 og V50

Ford vil vel flyte en stund på at de fikk Årets bil-pris med sin S-max, men mange har nok vel så store forventninger til nok en ny Mondeo.

Og av dem som gjerne vil ha litt eksklusivt og motorsterkt kombinert med 4x4, så er Volvo S80 klar for firehjulsdrift i sine sekssylindrede versjoner.

Passat er jo årets bestselger, og tilfredsstiller de flestes ønsker. Men familiebil-betegnelsen får en litt annen mening når R36 kommer til våren. Vi bare antyder stikkordet kraft-pakke.

Toyota Corolla har vært kjent i generasjoner. Nå er det klart for den 10. i rekken, og det som vil være mest å legge merke til i denne, er utvidet innvendig plass.

Dette er bare noe - de som har den fulle oversikt, kan fortelle at omkring 70 nyheter kommer i løpet av 2007 - noen helt nye modeller mens andre må betegnes som face lift.

Så er det bare å bestemme seg - er det hodet eller hjertet som skal bestemme nybilvalget. For de fleste er det vel pengepungen som til sist må bestemme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere