RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyinnflyttet på Ellingsrud

Det skjer nye ting på Ellingsrudåsen senter. Eiendomsmegler og tannlege deler nå lokaler i enden av senteret.

Ellingsrud: 1. august ble det etablert OBOS-megler på Ellingsrud. Det var på tide, vil kanskje mange si. Tidligere måtte man reise helt til Tveita for å snakke med en eiendomsmegler.
- Det har vært mye trafikk, mange spørsmål på telefon og stor interesse hos kundene, sier Sverre Martin Hagh, faglig leder ved Obos-megleren på Ellingsrud. Gode kommunikasjonsmuligheter og god beliggenhet på senteret gjør at mange kommer innom den nye Obos-megleren.
- Det er mange borettslagleiligheter i nærområdet. Derfor trenger folk en eiendomsmeglerbutikk her, slik at noen kan hjelpe dem med med kjøp og salg, tilføyer han.

Populært

Hagh har også erfart at mange synes det er attraktivt å bo på Ellingsrud.
- Det er stor trivsel her. De som flytter vekk herfra, velger ofte å flytte tilbake igjen, sier han og påpeker at stabile borettslag og nærhet til marka gjør at mange trives.

Bedre servicetilbud

I tillegg har servcetilbudet på senteret økt. Det har blant annet flyttet inn tannlege i samme lokale som Obos-megleren, kun med en skillevegg i mellom.
- Lokalet har stått tomt lenge. Det har blitt pusset opp og ser veldig pent ut nå. Det er meget koselig her, avslutter tannlege Nils Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere