RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyklipt matchvinner

Peter Stivang (22) klippet av seg de lange lokkene, og fant endelig veien til mål igjen. Søndag sendte han Korsvoll videre i NM med en scoring og en "assist" mor Ringsaker.

Korsvoll: Dette var helt "konge". Sykt deilig å score mål igjen, smiler Stivang.
For seieren og innsatsen til Stivang var stort sett det eneste som var verdt en applaus på Korsvoll søndag kveld. 3. divisjonslaget Ringsaker bet godt i fra seg, og holdt Korsvoll til ekstraomganger. Her var imidlertid hjemmelaget best, og vant til slutt fortjent 3-1.
De ga oss bra match, og jeg synes de var flinke til å holde på ballen på midtbanen, sier Stivang.

Tamme verter

Hva som feilte Korsvoll før pause er ikke godt å si, men de var i hvert fall veldig tamme og giddaløse. Høydepunktet var Anders Ellingseters meget fine scoring sekunder før pause. Sigve Tonstad gjorde et fint forarbeid, og serverte Ellingseter på nesten tyve meter. Sistnevnte fikk kanontreff, og smalt ballen i mål.
Etter hvilen ble det litt mer fart i Korsvoll, og Lasse Brandal hadde sjanser nok til å avgjøre cupmatchen på egenhånd. Isteden utlignet Ringsaker kvarteret før slutt.
Dermed ble det ekstraomganger.

Stivang avgjorde

Her spilte innbytter Stivang hovedrollen. Etter en målløs første omgang grep 22-åringen muligheten i den andre. Ni minutter før full tid vendte han bort Ringsakers stopper, og satte ballen kaldt til side for keeper.
Det var deilig, for det er så utrolig lenge siden jeg har scoret et viktig mål, sier Stivang, som kom fra Manglerud Star foran denne sesongen.
På den andre siden av byen fikk han lite tillit, nå håper han på mer spilletid i Korsvoll.
Jeg skal være god nok til å starte når jeg kommer i skikkelig form. Må bare jobbe litt med kondisen først, sier Stivang, som kommer fra Ålesund.
Fem minutter før full tid punkterte Korsvoll matchen da Stivang spilte fri Sverre Gundhus, som trillet inn 3-1 bak Ringsakers meget gode keeper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere