RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nymalt til kongebesøk

Det så ikke særlig pent ut på Hovstua foran kongebesøket 17.mai. Men ildsjelen Trygve Bauge og flere andre gode krefter tok ansvar. Nå venter en pen og nymalt fasade.

HOVSETER: Hovstua er ett av stedene kongeparet skal besøke 17.mai. Men ildsjeler som Trygve Bauge og leder i bydelsutvalget, Elin Horn Galtung syntes fasaden så ille ut. Det måtte hardt press til mot eier Boligbygg A/S. Der var det ikke så lett å nå fram. Men fredag ettermiddag var maler Sadik Eganovic i gang med å male en fargerik, og pen fasade.

- Dette burde vært gjort for lenge siden, men vi får være glade nå. Jeg er republikaner, men kongeparet kan gjerne komme på besøk hver eneste uke, humrer Bauge.

Trygve Bauge og Elin Horn Galtung var blant dem som måtte mase på Boligbygg for at noe skulle skje. Bauge fikk tak i malere og Boligbygg sa ja til å betale for malingen.

Se hele programmet i bydelene Vestre Aker og Ullern her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere