RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt besøkssenter


Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
I disse dager jobbes det på spreng med det nye besøks-senteret i Holmenkollen.

HOLMENKOLLEN: Når ovarennet skal rives, lukker Skimuseet med alt dets innhold midlertidig dørene og åpner igjen i nytt format i Kollenstua, som ligger ved siden av VM-huset i Kongeveien 5. Her vil nysgjerrige fra fjern og nær få informasjon om byggeprosessen, i tillegg til smakebiter fra Skimuseet og souvenirbutikken.

Personalassistent Jeanette Hansen forteller at det blir åpning av det nye senteret 1. oktober. Hun tror det blir rart når det verdenskjente ovarennet forsvinner.

Hoppbakken er Norges største og mest kjente landemerke. Det er rart at den nå skal bort. Men den nye hoppbakken blir helt fantastisk, sier Jeanette.

Mange av de mest populære Kollen-effektene viser den flotte profilen til bakken vi kjenner så godt. Når den nå skal byttes ut med et moderne bygg, da må vel mye lages om igjen?

Ja, nå må mye lages på nytt, og vi har allerede fått mange henvendelser fra folk som ønsker å levere souvernirer med nye Kollen, forteller Jeanette.

Kanskje de gamle blir samlerobjekter nå, smiler Jeanette, som selv forteller om sin egen aller beste Kollen-opplevelse:

Jeg var her og så "Wich witch", det var moro! Og så var det jo en stor opplevelse med det siste rennet i verdenscupen sist vinter, med fyrverkeriet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere