Gå til sidens hovedinnhold

Nytt blotter-offer

Tirsdag kveld ble en 18 år gammel jente offer for en blotter i undergangen ved Holmen t-banestasjon.

HOLMEN: Han stod og onanerte og gliste bredt, forteller den 18 år gamle lokale jenta til Akersposten.no.

To meter unna

Hun var på vei for å kjøpe flexikort da hendelsen inntraff, og så først mannen komme mot seg da hun gikk over broen for å møte en venninne på den andre siden.

Han må ha fulgt etter meg, for da jeg kom til undergangen, stod han der og onanerte bare to meter unna meg, forteller hun.

Kom flere barn

Rett etterpå kom t-banen mot Østerås, og flere mødre med seks små barn gikk av.

Jeg løp opp og sa fra til dem at de ikke måtte gå ned til undergangen. Der og da var det litt ubehagelig, men det kom litt som et sjokk etterpå. Spesielt da barna kom, forteller jenta.

Men det var mange mennesker til stede, og dette gjorde at hun aldri var direkte redd. Blotteren forsvant opp stikkveien opp mot Hovseter.

Flere episoder med barn

18-åringen mener det er viktig å få ut informasjon om denne hendelsen, spesielt fordi lillesøsteren til en venninne av henne var en av de små jentene som ble offer for en blotter i Hovseter-området for et par uker siden.

I slutten av mai pågrep politiet en lommeløs blotter i nærheten av flere barnehager i det samme området.

Blotteren ved Holmen kan passe til beskrivelser disse blotterne. I følge jenta var han rundt 1.75 høy med kort mørkt hår. Han hadde på seg olabukser, grå jakke og pilotbriller, og så ut til å være i midten av tyveårene.

Saken ble politianmeldt, men 18-åringen er usikker på hvor mye politiet kommer til å gjøre.

De spurte meg hvorfor jeg ville anmelde det. Jeg svarte at jeg har hørt om flere episoder med små barn i nærmiljøet, og at jeg derfor synes det er viktig at så mye informasjon som mulig kommer opp, avslutter hun.

Etterforskningsavdelingen ved Majorstua politistasjon ser for øyeblikket på saken, og kommer tilbake med nærmere kommentar.

Akersposten.no følger saken.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg