RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt byggeprosjekt i gamle Villmarkshuset

Villmarkshuset skal rives i løpet av våren 2006. Om omtrent to år vil et nytt kontorbygg stå klart, med opplegg for publikumsrettet virksomhet i første etasje.

Gamle Oslo: Etter planen skal rivingen skje i løpet av våren. Men det ferdige bygget vil ikke stå klart før om to år, sier Tomas Tenden, prosjektleder ved NCC.
Det er utarbeidet en reguleringsplan for nybygget, som nå er til poltisk behandling. Denne blir etter planen vedtatt i løpet av vinteren. Reguleringsplanen gir rom for større volum på bygget, men samtidig vil man holde området åpent og luftig for besøkende.
Plan- og bygningsetaten er opptatt av å holde siktlinjen mot elven synlig, og at det skal oppleves åpent for publikum, sier Tenden.
NCC kjøpte bygningen i 2001, men hadde ingenting med den daglige driften av Villmarkshuset å gjøre. Bedrifter under Villmarkshuset, deriblant Torgersen Sport, har gått konkurs.
2005 var et dårlig år for mange bedrifter i Villmarkshuset, og på grunn av markedsforholdet gikk de konkurs. Det er synd og trist for de enkelte bedriftene, sier Tenden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere