*Nettavisen* Nyheter.

Nytt eliteserielag til Grefsen Stadion

Kjelsås og Martin Sandell slo ut Vålerenga og Kristofer "Doffen" Hæstad av cupen denne uken. Premien er Sarpsborg 08 i tredje runde. Foto: FOTO: ANDERS HALVORSEN

Kjelsås får Sarpsborg 08 på besøk i cupens tredje runde.

KJELSÅS: Kjelsås sine fotballherrer sto for ukens største overraskelse i norsk fotball, da de slo ut Vålerenga i cupens andre runde onsdag. Scoringer av Jimy Akinyemi og Martin Sandell gjorde at det nå er Kjelsås som skal forsvare Oslos ære i norgesmesterskapet.

I tredje runde kommer Sarpsborg 08 til Grefsen stadion. Østfoldlaget rykket opp til eliteserien før denne sesongen og slo Bærum 3-2 i andre runde.

Les også: Fikk ikke sove etter NM-bragden

Tøff motstander

Trener Jan Aksel Opsahl Odden er klar på at dette blir en vanskelig kamp.

– Tøff motstander, men veldig moro at vi får et nytt tippeligalag på besøk til Grefsen Stadion, sier Odden til Kjelsås’ nettside.

Da Nordre Aker Budstikke snakket med klubbledelsen i går, var de sikre på at det kom til å bli en bortekamp i tredje runde, etter to hjemmekamper i de to første rundene. Men nå får Kjelsås altså muligheten til nok en cupfest på Stadion.

Del på Facebook

Takket supporterne

Etter sist cupfest var spillerne så fornøyde at målscorer Martin Sandell skrev et åpent brev til Kjelsås-publikummet:

– Hjertelig takk for at dere skapte en suveren atmosfære! En ekstra takk til alle som bidro til arrangementet før, under og etter kampen. Dere gjør en flott jobb for lokalsamfunnet som dere ikke får nok ros for, skrev Sandell.

Les også: Kjelsås fikk takk fra Lillestrøm-supportere

Annonsebilag