RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt gress på Ullevaal – igjen


Men i kampen mellom VIF og RBK 28. mars var banen mest brun. UBC vil ikke tilbakebetale leie til VIF. Etter påske kommer det nytt gress på Ullevaal, nok en gang. Arkivfoto: Anders Hoven, Digitalsport.
Men i kampen mellom VIF og RBK 28. mars var banen mest brun. UBC vil ikke tilbakebetale leie til VIF. Etter påske kommer det nytt gress på Ullevaal, nok en gang. Arkivfoto: Anders Hoven, Digitalsport.
Vålerenga vil ikke spille på en «potetåker», og krever å få redusert leien på Ullevaal stadion.

ULLEVÅL: I november, etter fjorårets fotballsesong, fikk nasjonalarenaen nytt gress. Etter den kalde vinteren var det lite som vitnet om det, da Vålerenga søndag 28. mars tok imot regjerende seriemester Rosenborg, i årets andre kamp på Ullevaal.

Etter oppgjøret, som endte 0-0, krever Vålerenga å få redusert baneleien.

– Ullevaal stadion ser ut som en potetåker og det er ikke godt nok, sier Vålerenga-direktør Pål Breen til NRK.

Klubben betaler 85.000 kroner i grunnleie for stadion per kamp. Ullevaal stadion eies av Norges Fotballforbund, og driftes av det NFF-eide selskapet UBC. Direktør Jack Hemmestad jr. sier det er uaktuelt å tilbakebetale penger til VIF.

– Jeg forstår reaksjonene etter kampen, men jeg synes ikke man kan kreve at banen skal være i tipp topp stand i mars, sier han til statskanalen.

Etter påske skal den fire måneder gamle gressmatta byttes ut – igjen.

(Til neste år skal NFF drøfte hvorvidt Ullevaal skal få kunstgress eller ei. Konkluderes det med eviggrønt dekke på stadion, vil det kunne være en realitet i 2012. Mannen som tar over som landslagssjef samme år, nåværende FCK-trener Ståle Solbakken, er svært skeptisk til kunstgress på Ullevaal.)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere