*Nettavisen* Nyheter.

Nytt helsetilbud

Snart er det mulighet for å få behandling for blant annet stress og utbrenthet på Lambertseter.

Lambertseter: Det er allerede så mye av alt i sentrum, så vi synes at Lambertseter er et passende sted å åpne lokaler, forteller Inger-Johanne Saxrud.

Saxrud går fjerde og siste året i en psykoterapeut- og livsveilederutdanning ved ArunA-Akademiet i Oslo. Der møtte hun medstudentene Hanne Tømmerbakke, Reidun Berge, Lene Stokkedal og Lill Helen Danielsen. Sammen har de eteblert et fellesskap i felles lokaler, og 1. februar åpner de for første gang dørene i sitt nyetablerte behandlingslokale.

Tre trinns behandling

Utdannelsen som damene har tatt og terapien de vil tilby, består av et tre trinns forløp, hvor avspenningsmassasje kombineres med følelsesforløsende terapi og livsveiledning

InnerLifeTerapi er et tilbud til enhver som savner egenverdi, er utbrent, syk, sliter følelsesmessig eller vil benytte terapi til å søke en dypere selverkjennelse. Den første behandlingsformen er en behagelig, sakte og rytmisk kroppsmassasje, deretter er det psykoterapi basert på helheten i mennesket. Etter dette får du livsveiledning med spørsmål, utfordringer og hjemmeoppgaver som skal hjelpe med å realiserer livet på en ny måte, basert på egne, indre verdier.

For alle og enhver

Selv om Saxrud studerer deltid, og har en fulltidsjobb ved siden av, føler hun at hun får mer energi av å jobbe med InnerLife. Hun forteller at man ikke trenger å være utbrent for å få behandlingstimer.

Mange har en stressende og utfordrende livssituasjon hvor det kan hjelpe godt med litt stressreduksjon på behandlingsbenken hos oss. Kanskje bedrifter i nærheten kunne være interesserte i å tilby avspenningsmassasje til noen av sine ansatte for å redusere stress og bidra til å forebygge slitasjeskader, foreslår hun.

Behadlingslokalet vil være tilgjengelig fire hverdager, dag og kveld, pluss mulighet for avtale på lørdager. Saxrud håper på mange kunder.

Nå har jeg trent lenge nok på venner og kjente, så nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier hun!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.