*Nettavisen* Nyheter.

Nytt kioskinnbrudd på Bøler

For tredje gang siden april har innbruddstyver slått til mot Narvesen på Bøler. Nå installerer kioskeieren tåkegenerator.

Bøler: Klokken 03.50 natt til forrige torsdag slo tyver til mot Rolf Vidar Aaens Narvesen-kiosk på Bøler senter.

De to tyvene ble observert løpende opp Bølerlia av en taxisjåfør. Politiet og Securitas kom til stedet 04.09 og satte i gang hundesøk etter gjerningsmennene.

Blod

Til tross for søk med hund og annet var de som forduftet, vi fant en papirpose med mynter og politiet har sikret en del spor på åstedet som vi håper å komme videre med, sier etterforskningsleder Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon.

Tyvene kom seg inn gjennom en knust inngangsdør og fikk med seg mobiltelefoner, røyk og vekslepenger. En av ranerne har skadet seg på den knuste døren og det var en del blod på åstedet. Politiet håper nå på treff i DNA-registeret

Tåkegenerator

Bildene fra overvåkingskameraet viser en ung mann i 20 årene med lys hettejakke. Det virker som han var godt kjent i kiosken for han gikk og hentet en søppelsekk som han brukte for å få med seg varene, forteller Rolf Vidar Aaen.

Aaen utlover nå dusør til den som kommer med opplysninger som fører til at gjerningsmennene blir tatt. I et håp om å slippe flere innbrudd har Aaen også installert en såkalt tåkegenerator. Denne fyller lokalet med kunstig røyk når alarmen går.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.