RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Nytt konferansehotell

SAS-hotellet i Nydalen åpner nytt konferansesenter.

NYDALEN: 4. desember åpner 450 kvadratmeter nye konferanselokaler – deler av utvidelsen skjer i bydel Nordre Akers gamle administrasjonslokaler i Torgbygget i Nydalen.

– Det er et økende behov for konferansefasiliteter i dette området, og vi utvider vårt tilbud på grunn av større pågang, sier Lisbeth Ingebrigtsen, markedsdirektør ved hotellet.

LES OGSÅ: Her er noe feil!

Hun avviser at dette er et fremstøt for å ta opp konkurransen med «nabo» og konferansehotell Thon Hotell Ullevaal stadion.

– Vi har planlagt denne utvidelsen lenge, da det er en del av hotellbygget som har vært leid ut til andre som vi har overtatt, så det er ikke bare for å møte konkurransen, men for å utnytte ledige lokaler. Vi er to forskjellige hoteller med hvert vårt marked, sier Ingebrigtsen.

Det største møterommet, «Sirkus», har kapasitet til 200 personer.

– Vi har fokusert på fleksibilitet og flerbruk. Lokalene kan enkelt endres fra møterom om dagen til et sted for banketter, underholdning og mottakelser på kvelden. Slik gir vi bedrifter og forretningsreisende et fullverdig tilbud, sier Ingebrigtsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere