Nytt liv til eldrestua

Stygt: Oppholdsrommet på Bøler seniorsenter imponerte ikke oppussingsteamet i "Norges styggeste rom" på TV3. Foto: TV3

Stygt: Oppholdsrommet på Bøler seniorsenter imponerte ikke oppussingsteamet i "Norges styggeste rom" på TV3. Foto: TV3

TV3 har kåret oppholdsrommet på Bøler seniorsenter til Norges styggeste. I kveld kan du se hvordan det på tre dager forvandles til det motsatte.

Klikk på bildet for å forstørre.

Spente: Brukere på Bøler seniorsenter sammen med oppussinggjengen bestående av Elwin Bradshaw ( i folkemengden), Katrine Sørland, Halvor Bakke og Torkel Gjerset. Foto:TV3

BØLER: Det er ingen tvil om at seniorsenteret i Utmarkveien burde vært pusset opp. Spesielt utvendig, men også innvending er det behov for modernisering.

Når budsjettet ikke strekker til er det bra med kreativ tankegang, og brukerne av Bøler seniorsenter kan glede seg over å ha blitt plukket ut til å delta i "Norges styggeste rom" på TV3.

Stygt oppholdsrom

Oppussingsprogrammet har tidligere tatt for seg både soverom og øvingslokaler, men mandag 30. mars er det oppholdsrom det gjelder.

Med sine 30 år gamle stoler, dårlige belysning og gamle, slitte gardiner ble Bøler seniorsenter kåret til vinner av kveldens sjanger.

Tre dager

De eldre ønsker seg et koselig sted hvor de kan nyte kulturtilbud og andre aktiviteter, men dagens fasciliteter innbyr så visst ikke til det.

Programleder Kathrine Sørland og teamet hennes tar derfor turen til Bøler for å bøte på styggdommen. Hvordan oppholdsrommet forvandles på bare tre dager kan du se i kveld klokken 20.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.