Nytt moské-møte

Tahir Salam håper det kan bli en løsning slik at Søndre Nordstrand Muslimske Senter fortsatt kan få være i paviljongen på Lofsrud skole.

Tahir Salam håper det kan bli en løsning slik at Søndre Nordstrand Muslimske Senter fortsatt kan få være i paviljongen på Lofsrud skole.

For en uke siden fikk Søndre Nordstrand Islamske Senter utkastelsesvarsel. Nå fatter de nytt håp for de skal møte Undervisningsbygg på mandag.

LOFSRUD: Tahir Salam, nestleder i Søndre Nordstrand Muslimske Senter var langt nede i begynnelsen av uken da de vurderte brevet fra Undervisningsbygg. Der står det nemlig at de har to uker på seg til å fraflytte brakkene/paviljongen på Lofsrud skole.

Men nå fatter de nytt mot.

Mandag har de nemlig fått et møte med representanter for Undervisningsbygg, og der vil de både legge frem innhentet anbud for å oppgradere paviljongen, og de vil trekke frem det som ble sagt i bystyret før jul. Da var nemlig byråd Bård Folke Fredriksen positiv til fortsatt drift under visse forutsetninger.

Det Salam imidlertid er noe betenkt over, er at deres leieforhold nå er overført til den nye næringsbyråden, Øystein Sjøtveit (Frp). Muligens de derfor må gå en ny runde for å forklare.

Men en avklaring håper de kan komme mandag under møtet med Undervisningsbygg som har sendt varselet om tvangsfravikelse.

– Vi må i alle fall få til en utsettelse slik at den nye byråden får litt tid til å sette seg inn i saken, sier Tahir Salam.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.