*Nettavisen* Nyheter.

Nytt og lekent

Senterleder Irene B. Karstad gleder seg til å åpne den nye delen i senteret.

Torsdag er starten på en heidundrende åpning av den nye etasjen på Lindrud senter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det arbeides på spreng.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det nye plan 1.Arkitekttegning:AMK Arkitekter

LINDERUD: Allerede til uka kan kundene sette seg ned hos Jordbærpikene og strekke beina. En kaffe kan smake godt etter en runde på Kid, Intersport, Tropehagen Zoo, Brio eller etter en rusletur over granittgulvet på Linderud senter. 26. 28. mars er det åpningsfest med fullt program. Både show og konkurranser står på agendaen. Til og med Fabian Stang tar turen for å se på den splitter nye etasjen i senteret.

Dette har gått over all forventning, sier senterleder for Linderud senter, Irene B. Karstad.

Nytt bydelssenter

Ombyggingen av senteret startet i fjor og det har gått etter skjema. Det er ikke bare en ny etasje som etableres. Flere steder blir senteret pusset opp og oppgradert. I mai vil oppgraderingen av plan tre være ferdig, og her skal utvalget i helse og velvære ta plass. I november står Linderud senter frem som et nytt bydelssenter, med ny fasade.

Ungdommen kan glede seg over butikker som Only, Jack and Jones og Vero Moda. De som trenger litt store størrelser kan handle på ZiZi. Sportsfrelste har hele 1000 kvadratmeter å boltre seg på i lokalene til Intersport.

Mellom 150-160 personer arbeider for å få senteret ferdig.

Det er laget heis for rullestolbrukere, flere toaletter, heis for båre og nye rulletrapper. Senteret blir mer åpent, forteller Karstad. 15 butikker kommer inn i den nye etasjen. Til sammen vil det være 80 butikker i senteret.

Interiør

Vi har alltid vært sterke på dame, nå er vi ekstra sterke på interiør, sier Karstad.

Det synes. På skiltene står navnene Åhlens, Lampehuset, Kremmerhuset og Kid. Karstad forteller at Linderud senter skal være et allsidig, spennende og lekent bydelssenter.

Kundene vil sette pris på dette. Vi bygger om fordi vi kom til et punkt der vi ville gi noe tilbake til alle kundene som har handlet her hvert år. Nå får butikkene god plass, og de dekker et bredt spekter, sier Karstad.

AMK Arkitekter står bak designet, mens det er OBOS og Realbygg som tar seg av ombyggingen.

Karstad ser at utbyggingen begynner å ta form og hun gleder seg enormt til senteret er helt ferdig i november.

Da skal jeg juble!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.