RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt osloband til Øya

– Blant landets aller beste på det de driver med, roser Øya.

MIDDELALDERPARKEN: Med kraftfull hardcore og store doser indie har høybråten-bandet Aristillus bobla under overflaten i flere år. Sin unge aldert til tross:

De fire gutta fra Høybraten har gang på gang imponert med opptredener på Bølerrock, Granittrock, UKM, og nå sist under årets by:Larm.

LES OGSÅ: MØRKT; HARDT OG ORIGINALT!

Nylig så også Øyaledelsen Artillus live, og hadde følgende å melde etter endt konsert:

– Vi ble mildt sagt imponerte over hvor lang de har kommet musikalsk, selv om de er i tenåra. De leverer energisk, fet, melodiøs og velspilt rock. Selv om de er unge i alder er de blant landets aller beste på det de driver med, skriver de i en pressemelding.

Debutalbumet «Devoured Rees and Crystal Skies» kom ut på Fysisk Format den 24. januar i år. Til dittoslo.no har vokalist Simon Bergseth tidligere uttalt at de allerede er klare med materiale til enda en ny skive.

Inntil videre kan man sjekke ut Aristillus på deres Myspaceside, før Indiecoreheltene altså inntar Middelalderparken i august.

LES OGSÅ: NOE HELT NYTT INNEN HARDCORE!

NB! Øya slapp i dag også to andre navn til årets festival: Bergenserne i Fjorden Baby! og sørlendingen Jonas Alaska er blant goditene du kan få med deg under Øya 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere