RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt Ruter-utsalg åpnet på Holtet


SERVICE: Lone Mari Pettersen, butikkmedarbeider hos Joker på Holtet, selger kollektivbilletter til kundene sine.
SERVICE: Lone Mari Pettersen, butikkmedarbeider hos Joker på Holtet, selger kollektivbilletter til kundene sine. Foto: Foto: Aina Moberg
Nå er det igjen mulig å få kjøpt trikkebillett på Holtet. Joker har påtatt seg jobben.

HOLTET: Etter at 7 Eleven ble nedlagt i slutten av februar, har de kollektivreisende måttet dra til Sæter, Karlsrud, Lambertseter eller sentrum for å forhåndskjøpe billett.– Kundene våre klaget sin nød til oss allerede da ryktene om 7 Elevens nedleggelse startet. Vi tok derfor kontakt med Ruter i januar og sa vi gjerne ville overta, sier Jokermedarbeider Omar Ali.

Men så hørte han ikke noe før én uke etter at 7 Eleven var lagt ned.

Det kan du lese om her

– Da tok Ruter kontakt, og sa de hadde valgt oss fordi vi har åpent alle dager. En hyggelig medarbeider gav oss full opplæring. Vi har holdt på en ukes tid, og folk er glade for ordningen, sier han.

Kundeservice

Han synes det er leit å høre at mange eldre har fått bøter på trikken, og mange har måttet betale 50 kroner for en enkeltreise de siste to månedene.

– Det å selge trikkebilletter ser jeg på som en helt nødvendig service til de kollektivreisende på Holtet. Jeg er glad vi fikk sjansen til å hjelpe kundene våre, sier Omar Ali.
 

Les også:

Kutter avganger på 74-bussen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere