RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er illustrasjonen over det nye SATS-senteret på Solli.
Her er illustrasjonen over det nye SATS-senteret på Solli.

Nytt SATS-senter på Solli

Treningskjeden SATS åpner i oktober et 2500 kvadratmeter stort senter på Solli plass. I mellomtiden kjører instruktørene utetrening.

SATS Solli plass har i hele sommer kjørt utendørs trening for folk som venter på at det nye senteret i indeksbygget skal stå klart. Sykkeltimer og såkalte bootcamp-timer er populært blant ivrige deltagere.

- Utendørs bootcamp er en gruppetreningstime der man tar i bruk naturlige elementer i park og bymiljøet for å trene gjennom kroppen. En benk som vanligvis brukes til å sitte er en perfekt pass for denne gjengen til å kjøre trening for armene. Du trener styrke og kondisjon, på en morsom måte, der det er lett å få kontakt med andre deltagere, sier informasjonsleder i SATS Andreas Bakke. Da Lokalavisen var med på en treningsøkt, som startet i Hydroparken, sprutet svetten og stemningen var på topp hos både deltakere og instruktører.

Når det nye senteret står klart får treningslystne hele 2500 kvm å boltre seg i. Senteret vil innholde to gruppetreningssaler, i tillegg til en stor sykkelsal med 50 sykler og treningsstudio med bredt utvalg av kondisjonsutstyr, kinesisvegg, styrkeapparater og frivekter.

- På dette senteret har vi lagt ekstra vekt på at det skal være et pusterom i hverdagen. I tillegg til gode treningsfasiliteter ønsker vi at lobbyen skal være et naturlig sted å slappe av, slå av en prat med venner, lese avisen eller ta en kopp kaffe. Romslige og delikate garderober vil være med på å forsterke velværefølelsen, sier Bakke.

Selv om det blir et stort senter med mange muligheter lover SATS at du ikke skal gå deg vill. Treningsveiledning er inkludert i medlemskapet.
- Treningsveilederne er din guide til treningen. De veileder deg på senteret og skreddersy trening som passer din hverdag enten dette er i treningsstudio, på sykkel-, gruppetrening eller utendørs trening.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere