RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pearl Engen er blitt til Pearl Enger. Skiltet ved Nordseter seniorboliger ble sist uke montert for annen gang på et halvt år. Foto: Aina Moberg
Pearl Engen er blitt til Pearl Enger. Skiltet ved Nordseter seniorboliger ble sist uke montert for annen gang på et halvt år. Foto: Aina Moberg

Nytt skilt, feil navn

Skiltet til Pearl Engens vei ble stjålet både i juli og desember i fjor. Nå er det igjen på plass, men navnet er feilskrevet.

NORDSETER: – Pinlig og beklagelig, sier Odd Bratteberg, avdelingsdirektør i Samferdselsetaten.

– Det skal ikke skje at Engen blir til Enger. Her har det nok gått litt fort fort med å få skiltet på plass igjen etter at det forsvant, mener han.

To ganger i løpet av et halvt år har altså noen stjålet skiltet ved Nordseter seniorboliger. Skiltet som forsvant i juli, ble funnet i et tre og montert på plass i oktober. En formiddag i desember var det igjen borte.

– Vi skal selvsagt sørge for at et nytt skilt med riktig navn kommer på plass. Men, det tar nok 4-6 uker. Vi samler opp flere gatenavn/skilt før vi bestiller nye hos vår skiltleverandør, sier Odd Bratteberg.

Etter Høyrekvinne

Pearl Engens vei, som er en gangvei inn fra Lambertseterveien, fikk sitt navn i 1984. Den er oppkalt etter kommunalpolitiker Pearl Engen (1895-1982). Høyrekvinnen var medlem av Aker kommunestyre, bystyremedlem fra 1948 og en aktiv lokalpolitiker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere