RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt storkioskran


Politiet klarte ikke å finne gjerningsmannen etter ranet i går.
Politiet klarte ikke å finne gjerningsmannen etter ranet i går.
I natt ble nok en 7 eleven ranet. Gjerningsmann kan være samme som ved tidligere ran.

Natt til søndag ble 7 eleven i Theresesgate ranet. Denne gangen er det butikken i Bygdøy alle som er rammet av ran. Politiet, som var på stedet rett etter ugjerningen klarte ikke å finne gjerningsmannen.

- Vi lette en stund i området rundt, men måtte til slutt gi opp, forteller operasjonsleder Bjørn Ølstad til VG Nett.

Ransmannen skal bare ha fått med seg noen femtilapper, etter han truet betjeningen med et balltre han blant annet slo i disken.

Raneren er beskrevet som en høy og tynn mann med kort hår. Han skal være i midten av 20-årene, og han hadde blå jeans og skjerf foran munnen. Det som nå ser ut som en ransbølge av storkiosker i nærmiljøet kan ha samme gjerningsmann. I følge politiet er i hvert fall modus, eller fremgangsmåten lik ved alle ranene.

Når det gjelder ranene av Deli de Luca i forrige måned, har en ansatt ved storkiosken sett bilder og mener raneren kan være samme ved de to anledningene butikkene i den kjeden er blitt ranet. Ettersom modus er likt hos 7eleven også, jobber politiet med sakene i sammenheng og etterforskningen fortsetter ettersom ingen foreløpig er pågrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere