RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt treningssenter på Storo?

Olav Thon-gruppen har mange leieinteressenter på lista til et større Storo Shopping. Kanskje blir det treningssenter, sier eiendomsdirektør Ole-Christian Hallerud.

STORO: Eiendomsdirektør Ole-Christian Hallerud er selvfølgelig glad for at byrådet går inn for en utbygging av Storo-senteret. Potensielle leietakere er ikke noe problem.

Det blir i hvert fall ikke vanskelig å fylle lokalene. Enten det gjelder utvidelse av eksisterende butikker og andre virksomheter eller nye leietakere, sier Hallerud.
Han vil ikke ut med hvem som har søkt om plass i et større Storo Shopping, men kan fortelle at Thon-gruppen vurderer å få inn et treningssenter.

I dag er senteret på totalt 17.000 kvadratmeter. Vi vil øke salgsarealet for detaljhandelen med 5900 kvadratmeter mest tekstil- eller klesbutikker. Men vi satser også på glass/stentøy-bransjen og servering. I tillegg vurderer vi å slippe til et treningssenter. Men alt er foreløpig på planleggingsstadiet, sier Hallerud. Og mer konkret vil ikke han fortelle om det framtidige tilbudet til nye Storo.

Thon-gruppen kan ikke klage på omsetningen på dagens Storo Shopping.
Senteret var i fjor ett av Norges beste på omsetning per kvadratmeter ikke verst! sier en fornøyd Hallerud i Olav Thon-gruppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere