Gå til sidens hovedinnhold

Nytt treningssenter på Storo?

Olav Thon-gruppen har mange leie- interessenter på listen til et større Storo Shopping. Kanskje blir det trenings- senter, sier eiendoms- direktør Ole- Christian Hallerud.

Oslo: Eiendomsdirektør Ole-Christian Hallerud er selvfølgelig glad for at byrådet går inn for en utbygging av Storo-senteret. Potensielle leietakere er ikke noe problem.
Det blir i hvert fall ikke vanskelig å fylle lokalene. Enten det gjelder utvidelse av eksisterende butikker og andre virksomheter - eller nye leietakere, sier Hallerud. Han vil ikke ut med hvem som har søkt om plass i et større Storo Shopping, men kan fortelle at Thon-gruppen vurderer å få inn et treningssenter.
I dag er senteret på totalt 17 000 kvadratmeter. Vi vil øke salgsarealet for detaljhandelen med 5900 kvadratmeter - mest tekstil - eller klesbutikker. Men vi satser også på glass/stentøy-bransjen og servering. I tillegg vurderer vi å slippe til et treningssenter. Men alt er foreløpig på planleggingsstadiet, sier Hallerud. Og mer konkret vil ikke han fortelle om det fremtidige tilbudet til nye Storo.
Thon-gruppen kan ikke klage på omsetningen på dagens Storo Shopping.
Senteret var i fjor ett av Norges beste på omsetning per kvadratmeter - ikke verst! sier en fornøyd Hallerud i Olav Thon-gruppen.

Reklame

Dette gir du til morsdagen