RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt treningstilbud for mødre


 
 
Daglig leder i BUL, Hege F. Pedersen, starter opp et nytt tilbud for mødre som er i fødselspermisjon. Nå kan mødrene ta med ungene på trening, sier hun.

Målet for damene som er med er å være stille til Sentrumsløpet som går av stabelen 3.mai.

Hege Pedersen har selv akkurat født en unge og er i fødselspermisjon. Derfor passer hun perfekt som instruktør i sitt nye treningstilbud som starter opp 19.januar på Bislett stadion.

- Dette er perfekt treningstilbud for damer som akkurat har fått barn og som med denne treningen skal kunne klare å løpe 10 km i årets Sentrumsløp 3. mai. Treninger er 10.30 inne på Bislett. Med baby, sier hun til Lokalavisen.

Foreløpig vet ikke hun hvor mange som kommer til å benytte seg av tilbudet, men hun mener at dette tilbudet er perfekt for de som ønsker å trene sammen med ungen sin.

- Her har man muligheten å involvere ungen i treningen eller den kan ligge ved siden av å sove. Jeg har i alle fall mange øvelser hvor man benytter ungen i treningen, opplyser Hege.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere