RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyttårsfest med stjerneskudd


 
 
Dyktige, unge musikere og sangere står på Hovedscenen i Bjørvika når Operaen og Aftenposten inviterer til nyttårskonsert lørdag 10. januar.

De unge klassikerne er sangerne Silvia Moi og Håvard Stensvold, fiolinist Guro Kleven Hagen og klarinettistene Christian Stene og Andjej Maevski. De og Den Norske Operas orkester ledes av en av Østerrikes mest lovende kunstnere, dirigenten Christian Arming.

Den Norske Opera & Ballett har i flere år samarbeidet med Aftenposten om deres tradisjonsrike konsert. Det er 19. gang Aftenposten inviterer til nyttårskonsert, men første gang den spilles på Hovedscenen i Operaen. På programmet står blant annet verk av Mozart, Mendelssohn, Brahms, Dvorak ,Puccini og Verdi. Kveldens konferansier er tidligere operasjef Bjørn Simensen.

Operaen tar med seg nyttårskonserten videre til Hjertnes kino og kulturhus i Sandefjord 13. januar og Ibsenhuset i Skien 16. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere