RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyttårskonsert med gospel-vri


Lambertseter Ungdomskorps holder tradisjonen ved like og inviterer til nyttårkonsert, i år ikke i Symra, men på Abildsø.
Lambertseter Ungdomskorps holder tradisjonen ved like og inviterer til nyttårkonsert, i år ikke i Symra, men på Abildsø.
Lambertseter Ungdomskorps flytter i år sin tradisjonsrike nyttårskonsert fra Symra til Misjonskirken på Abildsø. Og hva er da mer naturlig enn å friste med gospelmusikk i tillegg til mange andre godbiter.

ABILDSØ: I over 25 år har Lambertseter Ungdomskorps hvert år i januar gledet lokalbefolkningen med sin underholdende nyttårskonsert i Symra kino på Lambertseter. Med Symra ute av drift kom det som en gledelig nyhet at korpset ikke behøvde søke så veldig langt ut av bydelen for å finne et alternativ.

Den nybygde Oslo misjonskirke Betlehem på Abildsø ble redningen. Og i tillegg til nytt konsertlokale, blir det denne gang også en liten vri på tidspunktet.

Lambertseter Ungdomskorps med sin dirigent Lars Igesund, inviterer i år til nyttårskonsert lørdag 10. januar klokka 17.00. Billetter kan kjøpes hos Frivillighetssentralen

Gjestebesøk

Som alltid på sine nyttårskonserter, lover Lambertseter Ungdomskorps et variert og underholdende program. Årets tema er gospelmusikk, men det vil også bli spilt mye annen musikk og som vanlig blir det innslag både fra mindre grupper og solister innen egne rekker.

Nytt av året er det imidlertid at korpset har invitert et gjestekor til å opptre både sammen med korpset og på egenhånd. Koret heter Vestre Aker Dusjlag, der dirigenten Kristin Groven Holmboe, tidligere har bistått med å lære ungdomskorpsets medlemmer korsang. I år tar hun altså med seg sitt eget kor til konserten.

Lambertseter Ungdomskorps håper at alle de trofaste publikummerne og også mange nykommere vil finne veien til årets nyttårkonsert på Abildsø

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere