Gå til sidens hovedinnhold

Nyttig familienettverk

For første gang hadde Pakistansk Familienettverk lagt et av sine møter til Romsås.

ROMSÅS: Å blande festlig lag med en dose nyttig informasjon har blitt en suksessoppskrift. Og unge og gamle stiller opp.

Blir kjent

Nisar Bhagat har stor tro på denne formen og har stått på for å få det til.

Jeg opplever ikke at informasjonsdelen legger noen demper på den festlige sammenkomsten. Jeg får mange positive tilbakemeldinger på at dette er nyttig, sier en blid og travel Nisar Bhagat, og lurer på om kanskje de minste burde få en is å trøye tida med.

Et slikt møte gjør at vi blir kjent med nye mennesker. Vi får det mye triveligere når vi kjenner flere i vårt nærmiljø. Ikke minst er dette viktig for ungene, sier familiefar M. Ishaq,

Groruddalssatsingen

Dagens tema dreide seg om Romsås. Hva skjer og hva kommer det til å skje?

Allerede nå begynner resultatene av de forskjellige prosjektene å bli synlige og til glede for dere her på Romsås, sa Mette Mannsåker.

Satsingen på biblioteket har gitt resultater lang over forventningene. Besøket har blitt mangedoblet. Fra 17 000 i fjor til over 50 000 i år, forteller en fornøyd prosjektleder.

Og hun stopper ikke med det:

Nå gjøres alt klart og den splitter nye klubben åpner 17. desember. Vinterlekeparken kan brukes fra neste uke og vi håper at lysene kommer i løpet av februar.

Kjell Kristiansen tok for seg idretten og især fotballen.

Det er mange som spiller fotball på Romsås, og vi trenger flere foreldre som stiller opp, kanskje også innvandrerne.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg