RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

O'januar med din glede

Selveste Odd Nordstoga spilte opp musikken da Knausen barnehage i helgen inviterte foreldre og barn til hyggelig juletrefest, den største i barnehagens historie.

Lambertseter/Karlsrud: Artisten Odd Nordstoga har selv barn i Knausen barnehage, og syntes det var hyggelig å kunne bidra med trekkspillmusikk til gangen rundt juletreet. Det var dog ikke egenkomponerte sanger han fremførte, men kjente og kjære julesanger.

Knausen barnehage gjenåpnet i moderne og forstørret utgave i september i fjor, og denne juletrefesten ble historiens største.

Stort oppmøte

Med rundt 130 barnehagebarn og tilsammen 240 påmeldte til juletrefesten ble det trangt om plassen rundt juletreet, som var satt opp utenfor barnehagen.

Store og små sang, gikk, danset og hoppet rundt det grønne glitrende treet, og etterpå var det tid for å rope på en kjent og kjær mann. Ikke han som trakterte trekkspillet, men han som er kjent for sine røde klær og hvite skjegg...

Nissebesøk

Til tross for at en snill julenisse besøkte Knausen barnehage før jul, fikk de ivrige barna nok en gang positivt svar da de ropte alt de kunne på julenissen ut i januarkulden. Plutselig kom han rundt hushjørnet, og han sørget dessuten for at noen vakre solnedgangsstråler skinte ned på barna der de spent sto og ventet.

Etter at barna noe beskjedent hadde bekreftet at de var snille, trakk julenissen frem den ene gavesekken etter den andre som han delte ut til de forskjellige avdelingene.

Og da solen gikk ned, trakk barn og foreldre inn i de nye, moderne lokalene, som for anledningen var fylt opp med boller, brus og kaker i metervis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere