RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sist sommer presenterte Obos sine planer for å oppruste Holmlia senter. Tak over handlegaten og et stort torg utenfor Posten og biblioteket var noe av det informasjonsdirektør Åge Pettersen og eiendomsutvikler Dag Christer Øverland viste frem.
Sist sommer presenterte Obos sine planer for å oppruste Holmlia senter. Tak over handlegaten og et stort torg utenfor Posten og biblioteket var noe av det informasjonsdirektør Åge Pettersen og eiendomsutvikler Dag Christer Øverland viste frem. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen

Obos: – Trodde forslaget skulle bli godt mottatt

Da Obos i sommer la frem sitt forslag til oppgradering av Holmlia senter, trodde de det ville gli glatt gjennom.

HOLMLIA: Men Plan- og bygningsetaten (PBE) er av en annen oppfatning enn Obos.

– Dette er et nærsenter som skal serve beboerne, og vi laget en plan som vi mente ville passe for dem, sier eiendomsutvikler Dag Christer Øverland.

– Vi tror det vil styrke senteret, som ikke går så veldig bra, med å få det mer moderne. Overbygg ville gi et bedre tilbud gjennom hele året.

I sommer møtte Nordstrands Blad han sammen med informasjonsdirektør Åge Pettersen i senteret. Da var det varmt og godt og slett ikke så galt å være der.

– Jeg kommer akkurat derfra nå, og nå var det ikke mye fristende å være der, surt som det var, sa Øverland på mandag.

– Men hva gjør dere nå når PBE setter seg imot planene deres?

– Det er ikke så veldig mange måter vi kan forbedre senteret på, og det håper vi kan komme frem når saken skal ut på høring, sier Øverland.

– Vi har altså vårt syn, og PBE et annet. Nå er det opp til brukerne og andre impliserte å si sin mening før avgjørelsen blir tatt i Rådhuset. Vår tanke har i alle fall vært å bedre miljøet i senteret, og det tror vi det kan bli om det blir innebygget. Med tak kan vi etablere kafe-funksjoner, og det igjen betyr å etablere møteplasser, avslutter Dag Christer Øverland i Obos.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere