RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OBOS-medlemmer kan bade gratis


Her skal det svømmes: Frank Pedersen og Sara Nordenstam i Lambertseter er strålende fornøyd. – Nå kan alle OBOS-medlemmer bade gratis her i helgene, jubler Åge Pettersen i OBOS. FOTO: ANDREAS LINDBÆK
Her skal det svømmes: Frank Pedersen og Sara Nordenstam i Lambertseter er strålende fornøyd. – Nå kan alle OBOS-medlemmer bade gratis her i helgene, jubler Åge Pettersen i OBOS. FOTO: ANDREAS LINDBÆK
Har du OBOS-medlemskap kan du nå bade gratis i Lambertseter Bad i helgene.

Lambertseter:–Dette kommer til å bety mye for folk på Lambertseter og i nærområdet, sier en fornøyd kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

– Vi er opptatt av å inngå avtaler som gir våre medlemmer fordeler. Denne avtalen blir viktig for alle de tusener som bor i OBOS-leiligheter på Lambertseter, og alle dem som er medlem i nærheten, fortsetter Pettersen.

Obos ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet med denne avtalen.

–Dessuten vil vi gi noe tilbake til barn og unge i Oslo. Det å ha et svømmetilud er viktig for å få opp svømmedyktigheten. Det er også et godt tilbud til voksne i alle aldre. Vi tror dette er viktig og skaper et godt nærmiljø. Vi tror at folk som ellers ikke bruker badet, kanskje nå ser dette som et ekstra puff. Om vi i tillegg hjelper Sara og da andre til å gjøre det skarpt i konkurranser, sier Pettersen

Nylig undertegnet OBOS og Lambertseter svømmeklubb en samarbeidsavtale som gjør OBOS til generalsponsor for svømmeklubben ut 2012. Avtalen gir klubben 400.000 kroner. Til gjengjeld får altså OBOS gratis svømmetilbud til alle sine medlemmer. Alt de trenger er å vise medlemskortet, så kan de stupe i vannet i helgene.


Lambertseter svømmeklubb er en av Norges ledende svømmeklubber, med landslagssvømmer og OL-medaljør Sara Nordenstam som en av de store profilene.

– Lambertseter svømmeklubb er veldig glade for å ha fått OBOS med som en viktig støttespiller i vårt arbeid. Nå kan vi fortsette vår talentutvikling og satsing frem mot OL i London 2012 og ikke minst videreføre arbeidet med svømmeopplæring av over 2000 barn og voksne hvert år, sier Frank Pedersen i Lambertseter svømmeklubb.

Gratis for OBOS-medlemmer

Kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS er strålende fornøyd med det nye samarbeidet.

– Dette er en stor avtale økonomisk som kan være med på å gjøre noe med oppvekstvilkårene til de unge i området. Lambertseter svømmeklubb gjør en kjempejobb og har stort fokus på svømmeopplæring, sier han til Nordstrands Blad.

– Denne medlemsfordelen var den viktigste grunnen i avtalen. I tillegg er det hyggelig å hjelpe Sara og hennes klubbkamerater til å gjøre det bra i konkurranser, sier Åge Pettersen.

Sara fornøyd

Sara Nordenstam, som selv er OBOS-medlem, er glad for at klubben hennes fortsatt kan gi den gode opplæringen til de unge.

– Jeg har plasket i dette bassenget i 17 år og klubben har alltid vært flinke til å ta vare på de unge. Med denne sponsoren så tror jeg at mange talenter kan ta et steg videre, sier Sara Nordenstam.

Hun ønsker alle OBOS-medlemmer velkommen til å svømme gratis i helgene.

– Alle OBOS-medlemmer bør være lure og benytte seg av dette gode tilbudet, avslutter Nordenstam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere