RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oda møtte Vukicevic og Bolt


Herlig møte: Oda Hegedatter Makumbi fikk møte selveste Christina Vukicevic under Donald Duck-lekene på Bislett stadion.
Herlig møte: Oda Hegedatter Makumbi fikk møte selveste Christina Vukicevic under Donald Duck-lekene på Bislett stadion. Foto: Foto: Thomas Granerød
Ingen strålte som Oda Hegedatter Makumbi (12) i det pøsende regnværet på Bislett stadion på lørdag.

BISLETT: Oda Hegedatter Makumbi fra BUL har opplevd noen supre dager på Bislett stadion.

Selv deltok hun i sist helgs Donald Duck-leker, men det største av alt var å få møte Usain Bolt under Bislett Games sist torsdag og vår egen Kristina Vukicevic under lørdagens leker.

– Helt utrolig å møte Usain Bolt, jeg fikk håndhilse på ham og i tillegg fikk jeg en autograf, sier Oda med verdens største smil.

Del på Facebook

Pappa maste

– Skal den autografen henges opp i stua, eller?

– Hehe ... da jeg kom hjem måtte den først tørkes, men den skal få en æresplass i stua ja. Heldigvis så maste pappa på meg om at jeg måtte huske å ta med meg autografblokka.

– Da jeg kom på skolen dagen etter så var det flere som hadde sett meg og Bolt hilse på hverandre på TV – de syntes det var kjempekult og for meg så er det nok det aller største jeg har vært med på.

– En annen ting som jeg synes er så utrolig bra med både Usain Bolt og Kristina Vukicevic er at de tar seg tid til å hilse på publikum. Kristina er i tillegg en meget kul dame som overvar det meste av øvelsene i årets Donald Duck-leker – og det er kjempebra, fortsetter Oda.

Motivasjon

Det å oppleve slike storheter har gitt Oda enda mer lyst og motivasjon til å fortsette med friidretten;

– Mitt klare mål er å bli verdens beste sprinter og å ta mange gullmedaljer i OL og VM. Merker at jeg er enda mer motivert nå etter møtet med Bolt og Vukicevic, stråler Oda Hegedatter Makumbi i striregnet på Bislett stadion.

For resultater, se donald.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere