*Nettavisen* Nyheter.

Odden mener Kjelsås ble bortdømt

SKAL HEVE SEG: Jan Aksel Odden varverken fornøyd med sitt eget lag eller dommeren i 4-1 tapet mot Ørn/Horten. Foto: ARKIVFOTO

Ørn-Horten slo Kjelsås 4-1 lørdag. Trener Jan Aksel Odden var verken fornøyd med eget lag eller dommerne.

OSLO/HORTEN: – Vi får to straffer imot oss av det meget billige slaget. Dette er tredje gangen vi får dette i løpet av sesongen, sier Jan Aksel Odden til Nordre Aker Budstikke.

Hvorfor tror du at det er slik?

– Jeg har ikke peiling. Det virker som at det skal være lett å dømme straffer på hands og andre billige hendelser. Men det var ikke bare dommeren som var svak. Han sto i stil med vårt dårlige spill, sier Odden.

Men Odden mener også at det var noe positivt de kunne ta med inn mot kampen mot Skarp hjemme på Kjelsås stadion kommende søndag.

– I første halvdel var vi bedre enn Ørn-Horten. Vi brenner dessverre to sjanser på 0-0 der vi er alene med keeper. Det skal også sies at Ørn-Horten gjorde en god kamp, sier Odden.

Han skryter også av engasjementet til guttene.

– De gir aldri opp. Jeg forstår spillerne når de hele tiden får avgjørelse imot seg. Da blir det tungt.

Nå skal de ha en god treningsuke frem mot kampen søndag.

– Vi manglet struktur både defensivt og offensivt. Det vi pleier å gjøre var ikke til stede under kampen. Det kommer til å bli en oppstramming på dette kommende treningsuke, sier Jan Aksel Odden.

Mads Knedal scoret Kjelsås mål da han utlignet til 1-1 før pause.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.