*Nettavisen* Nyheter.

Offer torturerte overgriper

Etter at anmeldelsen mot mannen som hadde voldtatt henne ble henlagt, tok kvinnen og hennes venner loven i egne hender. I en leilighet på Tøyen ble voldtektsmannen utsatt for vold gjennom en hel natt.

Tøyen: Nå er kvinnen (32) frifunnet for grov vold mot 43-åringen, som et og et halvt år før hevnaksjonen skal ha voldtatt henne, skriver Dagbladet.

Voldtok og stjal

I tillegg til voldtekten skal mannen ha stjålet 40.000 kroner fra kvinnen. Hun fortalte i følge avisa at hun hadde invitert mannen hjem til leiligheten sin for å snakke ut. Der ventet voldtektsofferets venninne, også hun utsatt for vold fra samme mann, og en femti år gammel mannlig kammerat av de to kvinnene.
43-åringen skal angivelig ha forsøkt å bagatellisere voldtekten, og i tillegg ha skrytt av at han hadde gjort det samme mot flere andre kvinner. Dette fikk det til å svartne for voldtektsofferets mannlige kammerat, som påførte voldtektsmannen flere slag og spark. Kvinnene deltok også, og utsatte mannen for grov tortur resten av natten.
Hensikten var at 43-åringen skulle føle smerte, forklarer kvinnen til Dagbladet. Tingretten legger til grunn at 32-åringen i april 2003 ble voldtatt på det groveste av 43-åringen, og at kvinnen fikk omfattende og varige skader i underlivet. Det var nødvendig med narkose for i det hele tatt å få gjennomført en gynekologisk undersøkelse. De to vennene som deltok i hevnaksjonen ble imidlertid dømt for legemsfornærmelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.