*Nettavisen* Nyheter.

Og mannen var ute etter tran ...

«Tok du for mye Møllers Tran» stemte forsåvidt på en butikktyv på Bøler denne uken.

Det er mye rart man kan gjøre seg til tyv for. Les Manglerud-politiets logg.

Fikk nok tran

BØLER: En butikkansatt i Bøler senter opptok mandag formiddag jakten på en mann som hadde stjålet tran.

Tyven hadde tydeligvis fått i seg nok, for han klarte å løpe fra forfølgeren i retning T-banen. Politiet tok etter hvert del i jakten, men sporene ble borte ved Martin Linges vei.

To innbrudd

NEDRE BEKKELAGET/ORMØYA: Politiet fikk mandag to meldinger om innbrudd i nærheten av hverandre. Begge hadde skjedd i løpet av helgen.

Det ene var i Nedre Bekkelaget barnehage i Grønnsundveien hvor det var stjålet PC-utstyr.
Det andre var i en bolig i Ormøybakken. Her var det knust en rute. Det er ukjent hva som ble stjålet.

Kjedekollisjon

SKULLERUDDUMPA: En kjedekollisjon på E6 innover ved Skulleruddumpa forårsaket store trafikale problemer tirsdag morgen. Det begynte med at en buss kjørte på en forankjørende bil. Denne traff igjen en bil foran som igjen kjørte på enda en bil.

Det ble bare små skader, men morgentrafikken hopet seg fort opp både på E6, Nedre Prinsdals vei, Mosseveien og Enebakkveien da bilistene forsøkte å komme frem på alternative traseer.

Bussføreren ble fratatt sertifikatet på stedet.

Togbrann

HAUKETO: Litt over klokken 06 tirsdag morgen ble det meldt om brann i et tog på Hauketo stasjon. Brannen viste seg heldigvis bare å være varme rundt en motor. Men strømtilførselen måtte koples fra, og dette førte til forsinkelser i togtrafikken.

Etter hvert kunne toget kjøre for egen maskin til verksted.

Brakkebrann

ÅSLAND: Tirsdag morgen ble det meldt om brann i en brakk ved Åsland pukkverk. Brannen viste seg å være begrenset til et lysarmatur.

Innbrudd hos vaktmesteren

SKØYENÅSEN: Tirsdag morgen meldte vaktmesterkontoret i Haakon Tveters vei på Skøyenåsen at det hadde vært innbrudd i løpet av natten. Flere skap var brutt opp, men det er ukjent om noe ble stjålet. Politiet har spor å gå etter.

Bilinnbrudd

MANGLERUD: Tirsdag kveld ble det observert bilinnbrudd i en Audi i Plogveien på Manglerud. Da tyven forsto at han var sett, stakk han av i retning senteret og forsvant i en hvit bil, muligens en VW stasjonsvogn.

Tre 17-åringer tatt med marihuana

LAMBERTSETER: Tirsdag kveld ble politiet kontaktet og fortalt at det var en del aktivitet på uteområdet til Pynten barnehage på Lambertseter. Politiet kom til stedet, men da var det stille.

Det ble satt i gang søk med hund, og først ble det funnet noe marihuana. Deretter ble tre 17 år gamle gutter pågrepet. De har nå en anmeldelse å stå til rette for.

LES OGSÅ: Her hadde du ikke ventet å finne en hasjplante!

To tatt med narkotika

PRINSDAL: Politiet kontrollerte tirsdag kveld en bil i Trygve Strømbergs vei i Prinsdal. Her ble det funnet noe narkotika. En mann vedkjente seg forholdet.

Politiet fulgte opp med besøk på en adresse i nærheten. Her ble det funnet mer narkotika, og en kvinne ble kjørt sentralarresten.

Ville ikke forlate trikken

HOLTET: En time inn i onsdagsnatten ba Sporveien om hjelp til å håndtere en mann på trikken på Holtet. Han nektet å gå av og oppførte seg truende. Det endte med at den 65 år gamle mannen ble anmeldt på grunnlag av paragraf 350 – ro- og orden-pragrafen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.