RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

...og Tjorven kom!


Akersposten hilste på Tjorven tidligere i vinter. På familiedagen var hun tilbake. Her prater hun med leder for familiedagen, Hanne Stenbeck.
Akersposten hilste på Tjorven tidligere i vinter. På familiedagen var hun tilbake. Her prater hun med leder for familiedagen, Hanne Stenbeck.
Fint vær, mange mennesker og en horde med flinke retrievere. Norsk Retriverklubbs familiedag (NRK) ble en suksess. Og ja, Tjorven kom!

SØRKEDALEN: Det var klubbmesterskap i lydighet, agility og utstillingstrening. Tollvesenet kom på besøk med sin Nova Scotia Duck Trolling Retriever. Den viste hvordan en ekte tollhund jobber. De tre klassene i klubbmesterskapet fikk hver sin verdige vinner. Klasse 1 ble vunnet av Iris Idland og Nea. Katrine Gunby og Milka tok seieren i klasse 2. Cita og hennes matmor Benedicte Håkanes vant klasse 3.

Ludvig på sporet

Hilde Bryn stilte med sin Labrador Retriever Ludvig. Han er en luring på blodspor. Ludvig er Viltsporchampion, og Bryn laget en demonstrasjon med blodspor. I tillegg forklarte hun hva som skal til av trening for å bli like flink som Ludvig.

– En flott demonstrasjon av en sport som for det meste foregår i høytliggende og vanskelig terreng, sier ansvarlig for familiedagen, Hanne Stenbeck.

Hun er strålende fornøyd med arrangementet.

– Følelsen da dagen var over var at store, små og og firbeinte var veldig fornøyd med dagen. Vi la ned mange timer for å få denne dagen best mulig for våre medlemmer. Da er det gøy at dagen ble så vellykket som den ble. Og jeg takker alle frivillige som hjalp til. Uten dem hadde ikke arrangementet vært mulig å gjennomføre, sier Stenbeck.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere