RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SINGELSAMMEN: Ut på tur med andre single - her fra turen forrige søndag (13.11.) Utlån
SINGELSAMMEN: Ut på tur med andre single - her fra turen forrige søndag (13.11.) Utlån Foto: Foto: Privat

Også gentlemen i marka

– Vi hadde med oss ei dame i småsko og byklær, men liten og lett at jeg slengte henne på skulderen over de våteste områdene, ifølge Singelsammen-Håvard.

SOGN: Forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om den planlagte Singelsammen-turen fra Sognsvann og inn til Kobberhaughytta - for nettopp single personer. Håvard Nordgård og Espen Bjerva var turledere.

 
 


I følge hjemmesiden til Singelsammen, ble det en fin tur med en passe stor gjeng, halvparten kvinner og menn. Og som lovet - blant annet med bål og vafler. Men selv om været var flott, så var det jo vått. Og der hvor ikke alle var skodd for våte områder, prøvde gutta å hjelpe til så godt de kunne.

Småsko og byklær

– Noen fikk mer hjelp enn andre, av naturlige årsaker. Høstværet var nydelig, men ikke alle var skodd for de våte partiene.. Vi hadde med oss ei dame i småsko og byklær, men hun var så liten og lett at jeg slengte henne på skulderen og bar henne over de våteste områdene. De andre lo høyt når jeg løftet henne over, forteller Håvard Nordgård på hjemmesiden til SIngelsammen.

Beste damer og gentlemen.

«De beste damene er i marka» var Håvard og Espen enige om da Nordre Aker Budstikke skrev om de i forrige uke. Spørs om det ikke er gentlemen i marka også!

Neste tur for gjengen er til Kolsåstoppen 4. desember.

Mer info Singelnett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere