*Nettavisen* Nyheter.

Ogude kan miste resten av sesongen

KAN MISTE RESTEN AV SESONGEN: Fegor Ogude pådro seg brudd i foten mot Odd onsdag og kan være ute i åtte uker før han kan begynne å trene igjen. dermed ser det ut som om han mister resten av sesongen. ARKIVFOTO Foto: Arkivfoto

Fegor Ogude tråkket over i bortekampen mot Odd Grenland onsdag kveld. Nå viser det seg at han har pådratt seg et brudd i nederste del av leggbeinet.

OSLO: – Dette var et uhell og ikke noe man kan gjøre for å forebygge i kampens hete, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

Og det kan se ut som om spilleren mister resten av sesongen.

– Av erfaring vil det gå minimum åtte uker før Fegor kan belaste foten igjen og begynne lett trening. Derfor vil det være en bonus om han spiller flere kamper i inneværende sesong, sier Bjærke.

Det medisinske støtteapperatet på Valle sier at Fegor vil gå til alternativ trening i styrkerommet og etter hvert i basseng.

– Fegor er hos de beste i Oslo på denne typen skader og her skal de i løpet av dagen ta en avgjørelse på om det skal opereres inn skurer eller om han skal gipses, avslutter Bjærke.

Les også: Står gjerne gapestokk på Valle om det blir gull

Les også: Håvard nielsen senket Odd

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.