RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KAN MISTE RESTEN AV SESONGEN: Fegor Ogude pådro seg brudd i foten mot Odd onsdag og kan være ute i åtte uker før han kan begynne å trene igjen. dermed ser det ut som om han mister resten av sesongen. ARKIVFOTO
KAN MISTE RESTEN AV SESONGEN: Fegor Ogude pådro seg brudd i foten mot Odd onsdag og kan være ute i åtte uker før han kan begynne å trene igjen. dermed ser det ut som om han mister resten av sesongen. ARKIVFOTO Foto: Arkivfoto

Ogude kan miste resten av sesongen

Fegor Ogude tråkket over i bortekampen mot Odd Grenland onsdag kveld. Nå viser det seg at han har pådratt seg et brudd i nederste del av leggbeinet.

OSLO: – Dette var et uhell og ikke noe man kan gjøre for å forebygge i kampens hete, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

Og det kan se ut som om spilleren mister resten av sesongen.

– Av erfaring vil det gå minimum åtte uker før Fegor kan belaste foten igjen og begynne lett trening. Derfor vil det være en bonus om han spiller flere kamper i inneværende sesong, sier Bjærke.

Det medisinske støtteapperatet på Valle sier at Fegor vil gå til alternativ trening i styrkerommet og etter hvert i basseng.

– Fegor er hos de beste i Oslo på denne typen skader og her skal de i løpet av dagen ta en avgjørelse på om det skal opereres inn skurer eller om han skal gipses, avslutter Bjærke.

Les også: Står gjerne gapestokk på Valle om det blir gull

Les også: Håvard nielsen senket Odd

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere