RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oh glade dag på Mortenstud

Tirsdag var det sommerkonsert i Mortensrud kirke. Hele fire forskjellige kor priset herren og sommeren, med sanger som "Oh happy day" og "Kjære Gud vi ber om nåde".

Mortensrud: Køen av parkerte biler stod langs nesten hele Helga Vaneks vei og vitnet om bra oppmøte da Knøttekoret, Barnegospel, Bjørnebærene og Mortensrud kirkekor sang sommerlige gladsanger i kirken med samme navn som stedet.

De glade tonene smittet raskt over til de mange publikummerne, som takket med å la seg rive med i taktfast klapping pg tramping.

Det var Knøttekoret som først entret scenen i det vakre bygget, og med klokkeklare stemmer fremførte de; "Plass for alle", "Du er enestående" og "Min Gud er en stor, stor Gud", før Barnegospel, Bjørnebærene og Mortensrud Kirkekor fulgte opp med sanger som; "Oh happy day", "Blomster i Guds hage" og "I Jesus søker jeg min fred", mens blitzlampene lyste fra stolte, venner, familie og andre som hadde funnet veien til Helga Vaneks veis ende.

Kveldens konferansier, Ida Marie Høeg, kunne også gledelig presentere en fellesfremføring av "Kjære Gud vi ber om nåde" og "Nå er det vår", og de fire korene glitret som lyshullene i kirkeveggene, og gjorde et bra samspill og et flott visuelt syn i både farger og aldre, da de bokstavelig talt fylte scenen, mens kveldens band, Anders Byfugliens Bøljeband, akkompagnerte like bra som tidligere på kvelden.

Det ble også en ekstra applaus og blomsterbuketter til de fire dirigentene; Hanne Rebbestad, Ragnhild Knotten, Lina Reisjø og Bjarte Rimehaug, som alle hadde vist seg verdige til nettopp det.

Kirkekaffe

Etter konserten ble klangfulle lepper byttet fra vakker sang til kakemumsing, da kirkekafeen åpnet sine fristelser av kaffe, kaker, kjeks og saft, til sultne munner mettet på sang.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere