RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OL-ild, hopp og dopingkontroll

I Skistua barnehage i Holmenkollen arrangerte de vinter-OL for både barn, foreldre og besteforeldre.

Holmenkollen: - Ja, det er klart vi må være med på dette. Det er jo bare så morsomt. Samtlige jeg vet om som har barn her prioriterer å ta seg denne ettermiddagen fri slik at de kan være med på OL. Også så fint vær som vi fikk idag da, smiler Ellen Finne, mens hun titter nysgjerrig etter poden, forhåpentligvis med ski på bena.

Små hjerteknusere

Ettermiddagen starter med at alle barna går i tog med fane og fakkel i tet. Så tennes OL-ilden og det hele er igang.
- Jeg tar turen opp hit bare for å følge med på disse små hjerteknuserne. Det er en stund siden mine barnebarn var så små, så da kan jeg liksom oppleve det på nytt, smiler Ellen Hagen mens hun ser etter andre kjente.

Besto kontrollen

Foreldre og besteforeldre, barn og barnebarn står i kø for startnummer. Noen små har allerede tatt skiene fatt mens andre rusler litt rundt på det snøkledte uteområdet. Andrian (3) synes det er aller best å oppleve det hele fra mammas arm. Enn så lenge.
- Han skal nok være med litt han også, selv om jeg aner litt trøtte tilstander her, smiler Helene Graff.
Nytt av året var dopingkontrollen samtlige måtte igjennom. Men en av de "uheldige" kunne likevel forsikre om at det smakte mest saft.
- Mmm, det er ganske godt faktisk. Og så skal jeg få sånn Donald-greie etterpå, smiler Emilie (5) mens hun får ros av dopingkontrolløren.
Skiskyting og hopp er populært blant de fremmøtte. En etter en setter de uredde utøverne utenfor den bratte hoppbakken, før de svever en stund og lander vakkert i bunnen av bakken.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere