*Nettavisen* Nyheter.

OL-jubileum i strålende sol

Hoppbakken var fylt til randen av ivrige deltagereFoto: Elisabeth C. Wang

Stemningen var på topp blant barn, foreldre og besteforeldre da Skistua barnehage arrangerte OL for 10 år på rad sist uke.

HOLMENKOLLEN: Dette arrangementet er helt gratis for alle foreldre og foresatte og er vår måte å gi litt tilbake, med tanke på all den gode hjelpen vi får resten av året, sier styrer i barnehagen Linda Krogsrud.

Hopp, skiskyting og dopingtester

Som vanlig ble det hele satt igang med fakkelbæring, musikk, sang og vaiende norske flagg. Og når flagget var heist bar det videre til grener som skiskyting, hopp og aking og sist men ikke minst doping-test. Riktignok frivillig i Skistua barnehage. En av de som turte å prøve seg var Tilde (10).

Dette er kjempemorsomt! Også for oss som har søsken her, smilte hun fornøyd.

Borte ved pølsebua hadde Thea (5) og Adrian (3 1/2) tatt seg en velfortjent pause sammen med mormor Åse Kari. Og lite smaker bedre enn en pølser i friluft mente det blide trekløveret.

Mmm, ja dette var virkelig deilig. Og dette arrangementet er jo så hyggelig for barna. De virkelig storkoser seg, sier Åse Kari mens hun gir barnebarna en god klem.

For de tøffeste

Ved skihoppbakken hadde de tøffeste av de tøffe møtt frem. Og med tanke på lengden deltagerne presterte var det tydelig at fart og spenning var sentrale begrep.

Sånn ja, kjempeflott. Det var flink gutt til å hoppe det, strålte en stolt far mens han passet på at sønnen holdt seg innenfor bakken.

Venninnene Celine (7) og Christina (7) var på vei til skiskyting da de traff på utsendte journalist fra lokalavisen. Men de stopper mer enn gjerne for en liten prat.

Dette er skikkelig gøy. Vi går jo på skolen nå, vi, men det er likevel artig å være med på dette. Det er jo en tradisjon, smilte de sportye venninnene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.