RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OLA: – Norman er et selskap uten gjeld, som genererer penger og har kontanter på bok, sier Trygve Aasland, administrerende direktør i Norman.
OLA: – Norman er et selskap uten gjeld, som genererer penger og har kontanter på bok, sier Trygve Aasland, administrerende direktør i Norman.

Ola kjøper Norman

Antivirus-selskapet Norman kjøpes opp av Ola Holding.

HARDWARE.NO: Ola Holding har skaffet seg 67.81 prosent av aksjene i Norman, men vil også by på de resterende aksjene.

Antivirus-selskapet Norman ble etablert i 1984 og er blant de eldste programvareselskapene i Norge. Selskapet som i årevis har levert antivirusløsninger til både privat, bedrift og offentlig-sektor kjøpes nå opp av Ola Holding.

Ola Holding er et nystiftet selskap eid av FSN Capital III Limited Partnership ("FSN Capital III").

Normans ledelse sier til Dagens IT at de ser svært positivt på oppkjøpet, og frykter ikke nedskjæringer og fokus på kun lønnsomhet.

– Norman er et selskap uten gjeld, som genererer penger og har kontanter på bok. Men en aggressiv vekststrategi krever mye penger – og det er FSN inneforstått med, sier Administrerende direktør i selskapet, Trygve Aasland.

Les mer på Hardware.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere