RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Olsenbanden tilbake på Symra

Olsenbanden Jr. tok med seg den nye filmen sin til eksklusiv førpremière for autografjegere og fansen på Symra.

Lambertseter: Ett år har gått siden Olsenbanden Jr. sprengte dørene og gjenåpnet Symra kino på Lambertseter. Torsdag var de tilbake med førpremière på den nye filmen Olsenbanden Jr. og sølvgruvens hemmelighet.

Benny, Kjell og Egon kom i staselig og lang limousin, og ble mottatt av en stor skare fans som hadde møtt opp for å hilse på banden, få autografer og bli avbildet sammen med de populære skuespillerne. Dermed var det duket for kaotiske og hysteriske tilstander i foajeen på Symra kino.

Det var selvfølgelig servering av boller og saft og før filmen ble Olsenbanden Jr. intervjuet på scenen og så framførte de kjenningsmelodien til den nye filmen. Det ble også arrangert konkurranser for barna.

Martine og Lene Marie Jensen fra Lambertseter hadde gledet seg lenge til premièren på den nye olsenbandenfilmen.

Det var morsomt å møte skuespillerne og få autografene deres. Nå gleder vi oss bare til premièren, sier de to jentene.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere