*Nettavisen* Nyheter.

Øltørst promillekjører

  Foto: Illustrasjonsfoto

RYEN: Litt over klokken 11 søndag formiddag meldte Bunnpris i Ryensvingen at de hadde en ”kunde” i forretningen som hadde forsynt seg med øl. Det viste seg at den tørste mannen hadde kommet kjørende i bil, og promillekontroll viste at han langt fra edru.

Den 23 år gamle østeuropeeren ble anmeldt både for promillekjøring og øltyveriet.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Bil i full fyr

MANGLERUD: Fredag morgen fikk nødetatene melding om at en bil sto i full fyr i Plogveien på Manglerud. Taxien ble totalskadet. Ingen personer ble skader. Trafikken måtte omdirigeres mens slukking og opprydding ble gjennomført.

Dro med seg kabel

ULSRUD: Først trodde man det var en strømkabel som fredag morgen var revet ned av en for høy bil i Ulsrudveien. Men det viste seg bare å være en telefonkabel. Brannvesenet fikk den opp i god høyde igjen.

Påkjørt bakfra

RYEN: En person klaget over nakkesmerter etter påkjørsel bakfra på E6 utover ved Ryen fredag ettermiddag. Skadene viste seg etter hvert å være små både på passasjeren og bilene. Fredagstrafikken gled relativt greit forbi stedet.

Tatt på stjålet sykkel

OPPSAL: Politiet stoppet sent fredag kveld en mann med sykkel i Oppsalveien. Det viste seg at sykkelen var stjålet fra sentrum. 37-åringen ble anmeldt og sykkelen tatt hånd om av politiet.

Klatret i stillaset

BRATTLIKOLLEN: Litt over klokken 04 natt til lørdag våknet en person at noen klatret i et stillas utenfor hos seg. Dette skjedde i Sandstuveien nedenfor Brattlikollen T-banestasjon hvor blokken er under rehabilitering.

Klatreren var kommet opp i 3. etasje da han ble oppdaget. Da politiet kom til stedet, var han borte igjen.

Klatret på taket

EKEBERG: Lørdag ettermiddag måtte politiet ta en alvorsprat med tre 15 år gamle gutter som hadde klatret opp på taket på Ekeberghallen. De forsto alvoret i det de hadde gjort, og lovet å holde seg på trygg grunn.

To innbrudd

BRENNA/KLEMETSRUD: Politiet fikk i helgen to meldinger om innbrudd – det ene på Brenna og det andre i Delebekken på Klemetsrud.

Ingen var i huset da politiet kom til Brenna lørdag kveld.

Innbruddet i Delebekken hadde skjedd i løpet av helgen mens beboer var borte. Her ble det stjålet sølvtøy. Politiet ser ikke bort fra at det kan være en sammenheng mellom disse to forholdene.

Bilinnbrudd på Bryn

BRYN: Natt til mandag ble det meldt om innbrudd i bil i en garasje i Harry Fetts vei på Bryn. En GPS skal være stjålet. En mørk bil ble observert, men var borte da politiet kom til stedet

Anmeldt for å ha kjørt på syklist

ULSRUD: En syklist klaget over smerter i et kne og skulder og ble kjørt til Legevakten etter å ha blitt påkjørt av en bil i krysset Østmarkveien/Ytre Ringvei. Dette skjedde litt før klokken 07 mandag morgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.