RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Balansetest: En av øvelsene under Olympiaden 2011 var å gå på en rett linje.
Balansetest: En av øvelsene under Olympiaden 2011 var å gå på en rett linje. Foto: foto: PRIVAT

Olympiske leker på Lambertseter

I desember var det duket for Olympiaden 2011 på Lambertseterhjemmet.

LAMBERTSETER: Den årlige Olympiade på Lambertseter sykehjem bød på ulike utfordringer for deltakerne. De påmeldte beboerne skulle gjennom en løype med fire forskjellige poster før det ble servering av julekaker og brus ved målposten.

Beboerne som ville delta ble på forhånd delt opp i lag på avdelingene sine. Under konkurransen ble de fulgt av personalet under alle postene og helt fram til mål.

– Selv om noen av beboerne var avhengig av rullator, andre prekestol og en del av rullestol, deltok alle på hele olympiaden og strålte, forteller Ritu Kalsi, kulturleder ved Lambertseterhjemmet.

Deltakerne fikk testet sine kunnskaper innen musikk, det var bildequiz med kjente personer fra beboernes tid, de måtte balansere på en rett strek på gulvet samt kaste erteposer i en bøtte.

– Ved målposten ventet de spent på at premieutdelingen skulle starte mens de hadde det gøy med allsang. Utdelingen av premiene var høytydelig med opprop av posisjon og navn, etterfulgt av stor applaus, forteller kulturlederen.

Vinnerlaget mottok gullmedaljer av sjokolade. Også de andre som deltok mottok en sjokolade som trøstepremie for flott innsats.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere