*Nettavisen* Nyheter.

Olympiske leker på Lambertseter

Balansetest: En av øvelsene under Olympiaden 2011 var å gå på en rett linje. Foto: foto: PRIVAT

I desember var det duket for Olympiaden 2011 på Lambertseterhjemmet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Medaljeseremoni: OL-deltakerne venter spent på kåring av vinner av Olympiaden. Foto: foto: PRIVAT

LAMBERTSETER: Den årlige Olympiade på Lambertseter sykehjem bød på ulike utfordringer for deltakerne. De påmeldte beboerne skulle gjennom en løype med fire forskjellige poster før det ble servering av julekaker og brus ved målposten.

Beboerne som ville delta ble på forhånd delt opp i lag på avdelingene sine. Under konkurransen ble de fulgt av personalet under alle postene og helt fram til mål.

– Selv om noen av beboerne var avhengig av rullator, andre prekestol og en del av rullestol, deltok alle på hele olympiaden og strålte, forteller Ritu Kalsi, kulturleder ved Lambertseterhjemmet.

Deltakerne fikk testet sine kunnskaper innen musikk, det var bildequiz med kjente personer fra beboernes tid, de måtte balansere på en rett strek på gulvet samt kaste erteposer i en bøtte.

– Ved målposten ventet de spent på at premieutdelingen skulle starte mens de hadde det gøy med allsang. Utdelingen av premiene var høytydelig med opprop av posisjon og navn, etterfulgt av stor applaus, forteller kulturlederen.

Vinnerlaget mottok gullmedaljer av sjokolade. Også de andre som deltok mottok en sjokolade som trøstepremie for flott innsats.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.