RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Om å legge til rette for skituristene på Movatn

Det er med vantro jeg leser Tom-Espen Møllers (H) sutrete innlegg i Budstikka 30.01. om å legge til rette for skiturister på Movatn.

Tom-Espen Møller representerer kultur- og oppvekstkomiteen i Nordre Aker bydel, med andre ord ALLE barn og ungdom og deres oppvekst. Det skremmer meg da at vi har en så egoistisk og lite tenkende politiker blant oss. Tom-Espen Møller mener faktisk at barna på Sørbråten skal avsette sin idrettsplass til parkeringsplass om vinteren, for at byens barn og øvrige befolkning skal få gå på ski på Movatn. Han vil at våre barn skal gå utrygt på våre veier som vi betaler egen veiavgift for, for at byens befolkning skal kunne parkere langs dem, da det ikke er ønskelig for han å risikere å måtte vente på toget i to timer, noe vi har gjort i all tid. Han mener vi med å legge til rette for parkering på idrettsplassen, kan ta parkeringsavgift for å utbedre veiene så det blir mulig å parkere. Skal vi som bor på Sørbråten både betale egen veiavgift og drive dugnad ved å innkreve parkeringsavgift fra byens befolkning? Dette vil han til og med ta opp i byutviklingskomiteen..!!!! Jeg blir målløs av tankegangen.

Kanskje Tom-Espen Møller i stedet burde legge fram forslag om å bedre togtidene på Gjøvikbanen, sånn at forholdene blir bedre både for oss og byens befolkning... Kanskje det ville være bedre at han legger fram forslag om at folk ikke sperrer innkjørselen til perrongen på Movatn stasjon, slik at det ble enklere for alle å komme fram. Kanskje han i stedet kunne få Jernbaneverket igjen til å åpne for stopp på Sandermosen stasjon. I det hele tatt... kanskje han skulle være litt mer miljøbevisst når han skal ut i skog å mark, enn akkurat å måtte bruke bilen... Kanskje han i stedet burde legge fram forbud om veisalting i Maridalen. Da ville jeg vise respekt for og ta Tom-Espen Møller på alvor, noe jeg pr. i dag virkelig ikke kan. Jeg er utrolig skuffet og forbannet over at politikere på hans nivå får lov til å representere våre barn og unge...

Jeg sier som Trond Lørenskogen.... juniorgruppa i Kjelsås Idrettslag skal ha ros og de er framtida... de har virkelig forstått at det går an å komme seg til Movatn med tog for å gå på ski.. Av dem har Tom-Espen Møller noe å lære, både seg selv og barna sine.

Sissel Sypriansen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere