Gå til sidens hovedinnhold

Omdiskutert annulering

På stillingen 1-1 slo Korsvoll et frispark rett i mål. Dommeren annulerte scoringen etter en tvilsom keeperduell, og på overtid scoret bortelaget og stjal med seg alle tre poengene.

KORSVOLL: Det var etter nesten 40 minutter i første omgang den største dramatikken skjedde på Korsvoll Kunstgress. Begge lagene hadde scoret ett mål hver, og kampen sto og vippet.

Et frispark inne på Levangers banehalvdel blir slått rett i mål. Samtidig har Levangers keeper Ronny Dypvik feilberegnet ballens bue og går i duell med Øyvind Johannesen. Dommeren mener at Johannesen ødelegger for keeper, og annulerer 2-1 målet.

- Selve duellen er grei, men ballen er i mål når det skjer, sier Johannesen etter kampen.

- Dette var surt

Kampen var veldig jevnspilt i begynnelsen, og det ble veldig god stemning da Korsvoll brøt en dårlig trend og tok ledelsen 1-0 etter bare 14 minutter. Stig Markus Hovdal var målscorer.

Bare syv minutter senere utliknet bortelaget og lagene var like langt.

I andre omgang hadde begge lagene mange sjanser, og kampen kunne gått begge veier. Korsvoll hadde blant annet et skudd i tverrliggeren fem minutter før slutt, men det var Levanger som skulle trekke det lengste strået da de avgjorde på en corner på overtid.

Korsvolltrener Per Kåre Hagen var tydelig skuffet etter scoringen på overtid.

- Dette var surt. Vi spiller og kriger bra, men enkeltsituasjoner avgjør kampen, sier han etter kampen.

Les mer i papirutgaven torsdag.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget