RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omer Bhatti danser videre, nå i musikkvideo.
Omer Bhatti danser videre, nå i musikkvideo.

Omer Bhatti i musikkvideo

Omer Bhatti fra Holmlia er aktuell som hovedpersonen i National Banks nye musikkvideo.

GRAND HOTELL: - Det er vel et lite innblikk i hvordan livet mitt har vært for de som er litt nysgjerrige, sier Omer Bhatti (23) om sitt nye musikkvideoprosjekt med National Bank til VG.

Omer Bhatti ble først kjent som Michael Jackson-imitator i Norge. Etter å ha holdt en lav profil lenge dukket Bhatti opp som danser på VG-lista TOPP 20-turneen i 2006.

Spiller på livshistorien

I et intervju med VG forteller Holmlia-gutten hvorfor han takket ja til å være hovedperson i musikkvideoen til The National Banks låt «Home».

- Fordi det var en utfordring for meg. Denne videoen skal spille på min livshistorie, også blir det en del dansing til musikk jeg ikke pleier å danse etter, sier Omer.

Omer Bhattis sterke bånd til Michael Jackson startet i Tunis i 1996. Han stod sammen med fansen utenfor Jacksons hotell og imiterte sitt store forbilde da han ble trukket til side av stjernen. Omer og familien fikk et nært vennskap med Jackson, og reiste verden rundt med ham i tiden etterpå.

- Jeg vet at Michael-historien alltid vil følge meg, men jeg vil at folk også skal se at jeg ikke bare er den Omer, sier 23-åringen til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere