RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omer Bhatti signerte platekontrakt med Universal

Omer Bhatti fra Søndre Nordstrand har signert platekontrakt, og nå lanseres han i 67 land.

HOLMLIA: – Jeg har nå signert platekontrakt med Universal Music. Min første offisielle singel er "All around the world" og vil bli tilgjengelig på iTunes 24.februar, skriver Bhatti på sin egen blogg.

OMER BHATTI: Om savnet etter Michael Jackson

Til VG Nett forteller Bhatti at han har fått med seg 20 år gamle Genevieve Jackson, datteren av Michael Jacksons yngste bror, Randy Jackson. Bhatti  beskriver henne som ung og talentfull, og forteller at låten er spilt inn i både Oslo og Los Angeles.

Ifølge Kjell Petter Askerud, strategisk markedsfører i Universal Norge, har de signert Bhatti på grunn av musikken han har kommet med, ikke på grunn av koblingen til Michael Jackson. Og singelen lanseres i 67 land på grunn av interessen folk har vist.

Askerud sier følgende til VG Nett:

– Hvis vi hadde gitt ut låta bare i Norge eller Skandinavia, hadde vi tvunget alle de som vi mener kunne kjøpt låta, til å stjele den.

Askerud opplyser også at Bhatti vil fremføre låten sammen med Genevieve Jakson på Skavlan, men tidspunkt for opptreden er ikke nevnt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere