*Nettavisen* Nyheter.

Omer Bhattis tribute til Michael Jackson

Festivalsjef Nadeem I. Ullah, Omer Bhatti og dansegruppa Quick inviterer alle til fest på Holmlia i helgen.

Med musikk, halsbrekkende danseshow og mat fra 12–15 ulike land inviterer Vær Stolt til folkefest på Holmlia i helgen. Omer Bhatti stiller opp – selvfølgelig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nadeem I. Ullah.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kim Daniel Eriksen fra Holmlia (opp ned) Suleman Malik, Bilal Malik og Nasir Sirikhan danner Quick som vant Norske talenter i 2009.

Klikk på bildet for å forstørre.

Omer Bhatti er klart med nytt show på Vær Stolt-festivalen i helgen.

HOLMLIA: For fjerde året på rad går Vær Stolt-festivalen (tidligere Holmlia-festivalen) av stabelen.

– Verden er samlet på Holmlia og dette er en fest for hele bydelen. I år satser vi enda sterkere på mat og vi har boder fra 12 til 15 ulike land, forteller Nadeem I. Ullah, som er festivalsjef.

Det blir også salgsboder med ting og tang fra alt fra Bollywood til Norge. En rekke organisasjoner, deriblant politiet, ambulanse og brannvesen vil også ha stand på festivalområdet.

Polsk rock

På scenen blir det full trøkk både lørdag og søndag. Artister som Ras Nas (norsk afrikansk reggae) White&Reads (polsk-norsk rock), O-Bee (Omer Bhatti) og vinnere av Norske talenter 2009, Quick står i sammen med flere andre på scenen i løpet av helgen.

– Det blir også indisk dans, banglatrommer, salsa, hiphop og moteshow, sier Nadeem I. Ullah.

Festivalen er veldig bevisste i hvem de velger ut til å stå på scenen.

– De skal selvsagt være flinke, men det viktigste er at de er forbilder for barn og ungdom. Det skal ikke handle om dop, vold og kriminalitet, sier Ullah.

Stolt O-Bee

For O-Bee, foreløpig bedre kjent som Omer Bhatti, er det en selvfølge å stille opp for Holmlia hvor han kommer fra.

– Jeg er stolt av å komme fra Holmlia og stiller selvfølgelig opp, sier han.

Siden nyttår har han jobbet med et nytt showkonsept med hiphop, rap, egen musikk og en egen tribute til Michael Jackson.

– Jeg har jobba litt med konseptet, og da jeg ble spurt om å være med på Vær Stolt var det motiverende og et spark i ræva for å få showet ferdig, sier Omer.

LES SAKEN FRA DA MICHAEL JACKSON DØDE: Mistet vennen

LES OGSÅ: Den nye entertaineren

Bedre og bedre

Quick danset også i fjor på Holmlia og de populære guttene måtte legge på sprang for å komme seg unna flere hundre ville fans.

– I år skal vi kjøre et fett danseshow som vi gjorde i fjor, bare ti ganger bedre, sier Kim Daniel Eriksen fra Holmlia som danser sammen med Suleman Malik, Bilal Malik og Nasir Sirikhan (alle fra Bydel Alna) i Quick.

– Festivalen blir bedre og bedre hvert år og vi gleder oss til å være med på noe som er så bra, sier guttene i Quick.

Fotball og akrobatikk

Foruten musikk, dans og mat blir det også fotballkamp mellom Holmlia idrettsklubb og Manglerud politistasjon. Det blir også demonstrasjon av Le Parkour (urban akrobatikk).

– I år håper vi på enda flere folk fra hele landet kommer og besøker bydelen vår som vi er veldig stolte av, sier Nedeem I. Ullah.

I Holmlia Idrettshall blir det også fremvisning av musikalen Trollungen Banti.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.