*Nettavisen* Nyheter.

Omstridt butikk

Den foreslåtte dagligvareforretningen i dette parkeringshuset er fortsatt på rundgang i byråkratiet. Foto: Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Dagligvareforretningen som er foreslått bygget i parkeringshuset i Bølerlia 73 b er igjen på sakskartet til Østensjø bydelsutvalg.

BØLER: Hensikten med forslaget er å legge til rette for etablering av dagligvarebutikk i store deler av førsteetasje, mens resten av bygget skal brukes til parkering som før.

LES OGSÅ: Vil ha butikk i førsteetasje

LES OGSÅ: Vil ikke ha butikk

Planforslaget var til offentlig ettersyn i sommer, og bydelsadministrasjonen måtte uttale seg i bydelsutvalgets feriefravær.

Det ble da henvist til tidligere vedtak, der BU går imot forslaget spesielt på grunn av frykten for økt trafikk i et allerede presset område.

LES OGSÅ: Frykter økt trafikk


Bydelen svarer også med at de kun kan anbefale forslaget hvis beskrevne trafikksikringstiltak blir gjennomført. Dette inkluderer blant annet parkeringsforbud i deler av Bølerlia.

Hvis BU ønsker å kommentere saken ytterligere må de ta stilling til det på høstens første møte, mandag 13. september klokken 18.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.